“Er is veel gebeurd in…”

niet alleen Berlijn, maar ook in de afgelopen twee weken!

Tussen de doorloop die we op dinsdag 15 november aan Peter Sonneveld en de doorloop die we op maandag 21 november aan acteur Paul R. Kooij hebben laten zien, zaten grote verschillen. In de doorloop voor Peter viel ik wegens de zenuwen terug op een vertrouwde manier van spelen, met opwellende emoties die de tekst helemaal niet extra nodig heeft. Het leidde meer af dan dat het hielp de tekst over te brengen.

Maar afgelopen maandag tijdens het spelen voor Paul kon ik de ontspanning vinden die nodig was om de speltechniek waar Sylvia en ik de afgelopen maanden aan gewerkt hebben te gebruiken. Deze controle en rust gaven een hele fijne ervaring en ik ben zo blij dat ik dit heb mee kunnen nemen naar de try-out voor publiek op het ATFR afgelopen vrijdag!

Concentratie
"Concentratie" gemaakt door Sylvia vlak voor aanvang voorstelling vrijdag 25 november