Try-out op ATFR vrijdag 25 november!

Wat een heerlijke dag was het afgelopen vrijdag. Overdag ontspannen, weinig zenuwen. Eerst nog even met Sylvia de stad in om een vestje als onderdeel van het kostuum te kopen en daarna zijn we direct doorgegaan naar het OT. Om kwart voor twee stond de technische doorloop voor licht en geluid gepland. Spannend. De mannen van de techniek stellen in overleg met Sylvia de spots af. Ik heb de mogelijkheid om de ruimte van de zaal van het OT te ervaren.

doorloop
Foto: Paul van der Blom

Als je aan mij vraagt hoe de voorstelling ging, zeg ik: ik had hem graag daarna nog eens willen spelen. Zo’n eerste keer is het wennen aan de vloer, aan het licht, aan de zaal en aan het publiek dat naar je kijkt. Het publiek was muisstil. Het was een bijzondere ervaring om je eigen teksten uit te spreken, terwijl ongeveer anderhalf honderd mensen er naar luisteren en naar je kijken.

Na het applaus direct door naar de Talkshows. Eerst werden Sylvia en ik tien minuten aan een vragenvuur onderworpen door host Yvonne van der Haven. Daarna mocht ik nog een keer met Tom Struyf, acteur bij het OT die ook een solovoorstelling heeft gemaakt, achter de microfoons.

talkshow
Met Tom Struyf in de talkshow. Host is Yvonne van der Haven. Foto: Paul van der Blom

Er zijn zoveel bekenden en onbekenden komen kijken naar de eerste uitvoering van Het verhaal van Het Einstein Meisje. Veel dank daarvoor!