Kaartverkoop Amsterdam Fringe Festival gestart met 72 uur durende actie!

De kaartverkoop van Amsterdam Fringe Festival 2012 is gestart! En met een mooie actie die 72 uur duurt (tot zondagmiddag 17 juni 17.00u): vind een eendje en ga naar de website die op het eendje staat. Met een speciale code kan je tijdens de komende 3 dagen korting krijgen op de kaarten.
Maar ja, jullie komen misschien niet of nauwelijks in Amsterdam om een eendje op te sporen. Daarom heb ik hier alvast een foto gemaakt en je kan mij via facebook of e-mail een berichtje sturen om een speciale kortingscode te krijgen.

Op zondag 2 september en op maandag 3 september om 20.00u in de kleine zaal van het Rozentheater speel ik de Nederlandse versie (vertaald naar het Engels) die ik vorig jaar gemaakt heb met Sylvia Weening.
Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september speel ik de Amerikaanse versie (ook in het Engels uiteraard) die ik afgelopen april gemaakt heb met Michael Luggio.
De twee voorstellingen zijn totaal verschillend. Een echt experiment! En dat is typisch iets voor een Fringe Festival!