optreden tijdens Theatercafé Leiden

Het is al weer een jaar geleden dat ik voor het eerst een paar scenes voordroeg uit Het verhaal van Het Einstein Meisje tijdens Theatercafé Delft. Dit jaar ben ik opnieuw door programmeur Hans van der Maas gevraagd iets voor te dragen, tijdens Theatercafé Leiden. Ik had echter nog geen kant en klare scenes van een nieuwe show om te laten zien. Daarom was dit aanbod een mooie stok achter de deur om iets nieuws te gaan maken en uit te proberen op een publiek van ongeveer 100 (!!!) mensen. Gedurende de afgelopen maanden heb ik wel wat korte teksten geschreven, maar pas afgelopen week heb ik ze samengevoegd tot een montage voorstelling van ongeveer een kwartier. Ik heb zelfs nog geen titel!

Na afloop van het optreden was ik blij te horen dat mijn nieuwe teksten het publiek aanspraken. Dit geeft mij veel energie om de voorstelling te gaan ontwikkelen. Ik ben momenteel druk bezig om een (theaterwerk)plaats te vinden waar ik deze voorstelling kan gaan maken. Ook ben ik nu op zoek naar een regisseur die in dit project met mij wil samenwerken. Wordt vervolgd… 🙂