ATFR was het begin… en een jaar later… naar Londen?

Gisteren ben ik voor het eerst als bezoeker naar het ATFR geweest en sprak ik op dit mooie festival met Gerrit Timmers, artistiek leider van het Onafhankelijk Toneel. Het is precies een jaar geleden dat hij op dit festival mijn eerste voorstelling van Het verhaal van Het Einstein Meisje zag.

Afgelopen jaar was het jaar van het Einstein Meisje. Er is heel veel gebeurd in 2012. De show heeft een hele diverse ontwikkeling doorgemaakt. Hoewel ik inmiddels begonnen ben met de ideeën voor een nieuwe voorstelling, gaat het Einstein Meisje gewoon door, met nog meer voorstellingen op middelbare scholen en hopelijk binnenkort op universiteiten en festivals in de UK.

Dinsdag vlieg ik naar Londen en zal ik op University College London een workshop “Theatres of Science” bijwonen. Ook zal ik gaan praten over de mogelijkheden om The Story of The Einstein Girl naar de UK te brengen. De dag erna staat mijn eerste ontmoeting met Philip Sington, de schrijver van het boek The Einstein Girl, gepland :-D. Ik heb er erg veel zin in!