Een nieuw jaar… een nieuwe voorstelling?

Maandagmiddag heb ik in een koffietentje in Amsterdam acteur en theatermaker Guido de Wijs ontmoet. Zijn vader, die natuurkundeleraar is, zag mijn voorstelling op de Woudschoten conferentie. Na afloop van de werkgroep sprak ik met hem over mijn plannen voor een nieuwe voorstelling en ook dat ik daarvoor op zoek was naar samenwerking met een andere acteur. Hij was zo enthousiast over Het verhaal van Het Einstein Meisje dat hij zijn zoon opbelde om hem over mij te vertellen. Guido en ik kwamen er maandag achter dat we dezelfde ambities delen. In februari willen we gaan beginnen.

Maar eerst ga ik er lekker even tussenuit. Een heel originele vakantiebestemming heb ik niet. Maar waar ben ik nou liever dan in mijn favoriete stad?

I LOVE NEW YORK!

Tot later…