Voorstelling op Stedelijk Gymnasium Leiden

Afgelopen woensdag speelde ik tijdens het 7de en 8ste uur voor leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Leiden mijn voorlopig laatste geplande voorstelling van Het verhaal van Het Einstein Meisje.

P1050050
Bos bloemen die ik gekregen heb van het Stedelijk Gymnasium Leiden na afloop van mijn voorstelling.

Het was een mooie afsluiter van het theaterseizoen, want ditmaal heb ik wederom technicus Bryan Gembey gevraagd om mij te helpen met techniek en muziek. De laatste keer dat we de voorstelling speelden compleet met licht- en geluidplan was in oktober 2012.

Een zeer snelle feedback van de natuurkundedocent vertelde mij dat een kwart van de leerlingen de voorstelling erg interessant vond. Na afloop kwamen twee leerlingen naar mij toe die zich erg herkenden in de moeilijkheden van het studiekeuzeproces, die ik destijds had ervaren. Ik vertel hierover tijdens mijn presentatie. En het geeft mijn een enorme kick dat er leerlingen zijn die na afloop meer willen weten en die je kunt vertellen: “Wat jij nu meemaakt, heb ik ook meegemaakt. En kijk waar ik nu tien jaar later sta en wat ik gestudeerd en gedaan heb. Wat je ook kiest, uiteindelijk vind je een manier waarop je alle dingen die je leuk vindt, kunt combineren.”