Hoofdrol in korte speelfilm Vleugels

“Vleugels is een film over geluk en dromen. Over keuzes die je moet maken. Soms zal je drastische stappen moeten zetten wil je gelukkig worden.”vleugels

Lieve mensen,

onlangs kreeg ik na auditie te hebben gedaan voor de nieuwe korte speelfilm Vleugels te horen dat ik de hoofdrol mag gaan spelen in dit mooie project. Ik heb gisteren het script gelezen en ben erg enthousiast geworden. De sfeer doet mij denken aan een combinatie van Amour en De Nieuwe Wereld. Prachtig! De opnames zijn in juli.

Maar de twee jonge filmmakers Symen Hoogesteger en Tim Griffioen hebben jullie hulp nodig! In de huidige tijd van bezuinigingen is crowdfunding een populaire manier om je budget bij elkaar te krijgen. En toen ik gisteren op hun pagina keek, zag ik dat ze nog maar 3 dagen hebben om hun doel te halen!

Ik zou het ontzettend tof vinden als jullie dit mooie initiatief willen steunen via de website http://www.cinecrowd.nl/vleugels

Dank jullie wel!!!