Repetities Vleugels van start

Over anderhalve week is het zover. Dan starten de filmopnames van Vleugels. We filmen in Dordrecht. Vanavond had ik samen met regisseur Symen Hoogesteger en acteur Rienus Krul de eerste repetitie voor de scenes tussen Sjors en Lotte. SjorsLotte_simone

 

 

 

 

 

 

Rienus herinnerde mij er aan dat hij Het verhaal van Het Einstein Meisje gezien had tijdens het ATFR 2011, omdat hij in de jury zat! En ik check dus zojuist even het jury rapport dat nog op mijn website staat en inderdaad staat daar zijn naam. Wat ontzettend toevallig en leuk dat ik nu samen met hem in Vleugels speel. Dat terwijl hij ruim anderhalf jaar mijn eerste try out van mijn zelfgeschreven solovoorstelling jureerde, die de start markeerde van mijn professionele carriere als actrice!

Background_Vleugels

 

 

 

 

 

 

 

Heel veel zin heb ik om de rol van Lotte te gaan spelen. Komend weekend repeteer ik twee dagen met actrice Lotte Taminiau (ja, ze heet toevallig ook Lotte!). Steeds meer wordt voor mij helder welke sterke ontwikkeling mijn personage doormaakt. Een fantastisch nieuwe uitdaging na maar liefst twee jaar bezig geweest te zijn met Mariya Draganovic.