Wat brengt 2014?

Zo spannend als 2014 gaat worden, zo fantastisch was de manier waarop ik het jaar begonnen ben. Stampend op de muziek van Yellow Claw op een groot dancefeest in Eindhoven, leidde de stromende rivier van de tijd mij het nieuwe jaar in.

Een jaar met weinig concreets in het vooruitzicht, maar met vooral heel veel nieuwe plannen. Per 1 februari zal ik full time met mijn bedrijfje Annemarie Hagenaars Actrice aan de slag gaan. Het doel: opdrachten binnen halen en veel spelen. Ook zal ik dit jaar gebruik maken van de tijd die ik mezelf geef om er tussen uit te gaan, om inspiratie op te doen, veel naar het buitenland te reizen, en vooral om te doen wat ik het allerliefste doe.

De eerste reis is al geboekt. Op donderdag 27 februari vertrek ik naar de Verenigde Staten voor 3 maanden.