Binnenkort een interview in NVOX, het tijdschrift van NVON.

Vandaag is het precies twee jaar geleden dat mijn voorstelling Het Verhaal van Het Einstein Meisje in premiere ging in het Imperiumtheater in Leiden. Ik heb de voorstelling de afgelopen twee jaar met veel plezier gespeeld. Inmiddels zijn er andere projecten die al mijn aandacht en tijd opslokken. Maar ik was afgelopen woensdag op een feest met veel natuurkundeleraren – een aantal heeft mij gezien tijdens de Woudschoten Natuurkunde conferentie in december 2012 – en er is nog steeds belangstelling. Naar aanleiding van een leuk gesprek, krijg ik ruimte voor een interview in NVOX.

NVOX is het tijdschrift van van de NVON, de Nederlandse Vereniging voor het Onderwijs in de Natuurwetenschappen, die 10x per jaar uitkomt voor de leden. De NVON is een vrijwilligersvereniging die de vakinhoudelijke belangen behartigt van het onderwijs in de natuurwetenschappen.

Ik ben momenteel bezig met het beantwoorden van de vragen. Ik houd jullie op de hoogte wanneer het interview gepubliceerd wordt in NVOX. Wie weet speel ik dit jaar mijn voorstelling nog wel een paar keer tussen de reizen naar het buitenland door!