Leuke opdrachten

Ik heb het de afgelopen weken erg naar mijn zin gehad met de leuke acteeropdrachten die ik heb mogen doen.

Vorige week vierde ik mijn dertigste verjaardag op de set van Nolan & Jessica. Zondagavond 10 augustus vertrok ik met mijn koffertje vol kleren richting Nieuw Vennep en precies een week later kwam ik weer terug. Ondertussen was er een week voorbij gegaan, waarin ik me alleen maar hoefde te concentreren op mijn rol en lol kon hebben op de set met de leuke cast en crew. “Als dat toch zou kunnen…” schreef ik op FaceBook, “De rest van mijn leven doorbrengen op filmsets.” En dat meen ik. Ik heb nu al verscheidene filmklussen gedaan waarbij ik me zo thuis voelde op de set, dat het voor mij veel langer had mogen duren.

Toen ik afgelopen zondag thuis kwam, zag ik een oproep voorbij komen om te acteren in de videoclip ‘Nadien’ van Guus Bok, een opkomende zanger uit Rotterdam. Hoewel het wachten lang was voordat ik aan het werk mocht, kon ik me heerlijk uitleven in mijn acteerrol. Guus ving de klappen van de zweep goed op :-). Ik ben erg benieuwd naar het resultaat. Ik was zo blij met de visagie en styling op de set dat ik voor het eerst heb zitten experimeren met het maken van selfies. Wel zon, geen zon, in parkeergarage of erbuiten… Het blijkt nog niet zo makkelijk om foto’s van jezelf te maken.selfie2selfie1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook zijn er professionele foto’s op deze set gemaakt. Dit kwam perfect uit, omdat ik voor de rol van Jessica afgelopen week mijn haar blond heb laten verven. Ik heb nieuwe castingfoto’s nodig nu ik blond ben en niet meer roodbruin. Daar ga ik me de komende week op concentreren.